Underbart!

Ännu en vecka är igång, och den har börjat otroligt bra. Mina balpartners är underbart bra, Martin och Malin, så nöjd! Inte bara det, när jag vaknade blev jag glad när jag insåg att det var handbollsträning ikväll. Det är kul igen, och jag längtar redan tills onsdag för ännu en träning, det är så här det ska vara! lycklig.

Jag blev verkligen så himla snopen innan när jag gick ut, då det stod än en gång en utav grannens höna i vår trädgård, haha! roliga djur det där.   


                                                                                    //

Fredag kväll

Det är fredagkväll och här sitter jag och har precis kollat på idol. Jag började verkligen känna att tårarna kom när han den nervöse killen sjöng. Jag tycker verkligen att han är så himla söt, och han är fan grym med bara att han är så nervös, stackarn. Jag tycker synd om killen.
Pappa fyller år i morgon och därför far farmor och farfar här på lite fika innan. Jah ska säga att jag har ätit min favorit tårta, alltså prinsess. Mums, vad gott det är:) Grattis till pappsen.
Jag känner nu att min förkylning börjar försvinna, vilket är skönt för jag vill börja träna igen. vi får se om det händer någonting kul i morgon eller om det blir ytterligare en skön hemmakväll med god mat.

RSS 2.0