Det som inte dödar, stärker, sägs det. sant?

När jag satte mig här så tänkte jag skriva om går dagen. Men jag ångrar mig, för jag har redan förträngt det. Vill inte ta upp det igen, jag känner att om jag försöker tränga fram det så kommer tårarna krypande. Jag förstår inte att det kan vara en sådan skillnad mellan två handbollsmatcher. Man är ju fortfarande samma person. Jag väljer att skriva om den lyckade, där vi vann med 22-20 så underbart. Där det är en helt annan känsla på plan, där det är roligt att spela, där man kan vara sig själv. Där man inte kan göra misstag, men att jag inte måste vara bra. Det är upptill mig själv, det är inte alltid man har en bra dag så är det. Jag vill kunna titta mig själv i spegeln och vara stålt! Men nu viker blicken och man vill sjunka genom jorden..


Fint vårväder, vilket betyder en kommande promenad.



Årets snowboard-oskuld är tagen.

Dagen har spenderats på bra och roliga saker. På morgonen har jag klipptid så var nere där, dock har jag inte klippt så mycket då jag sparar till balen nu. Men allt det slitna är borta så det känns mjukt och gött iaf! Sen blev det ett första snowboard åk för iår med Malin och Robin, väldigt kul och fint solsken på det. Hem en sväng innan det var dags för handbollsträning. Lyckat! dock inte träningen.

Jag kan nu meddela att morgondagen är planerad i minsta detalj känns det som. Det blir ett morgonpass på gymmet, sen hem och städa mitt rum då de ser fördjävligt ut. Vid 12 tiden åker jag mot Växjö för shopping och letandet efter balklänning fortsätter där. Så kul ska det bli!  


sött, blött och dött!

Sitter framför tvn och tar det lungt lite. Samlar lite energi förtillfättet. Hur kommenterar man dagens match? Egentligen med så mycket, men ändå ingenting alls. Förlust mot kalmar blev det. Men inga sura miner här inte, jag ska nämligen snart till Ellen och med de allra bästa människorna som sällskap!! Det blir god mat, god efterrätt och en underbar myskväll helt enkelt. Glöm dagens bekymmer, det kommer tyvärr nya.

Dagen före ännu en jobbig vecka har anlänt.

Förtillfället känns det som att det bara är söndag och aldrig fredag. Helgen är snart slut och måndag morgon är snart kommen. Jag sitter ner  och är väldigt rastlös, väntar på mat som aldrig blir klar och har ångest över att jag inte har hunnit gå till gymmet även att jag inte har gjort ett skit idag. Klockan är bara halv 1 och maten är inte ens påbörjad. Herregud!

Jag kommer att springa lite senare, troligtvis kommer det är bli på gymmet då det är fruktansvärt kallt ute. Detta för att gårdagens match gick åt helvete.. Iaf för mig, lagsport kanske inte är min grej? Det kanske jag skulle tänkt på lite tidigare iså fall. Kanske ska börja med pingis eller nått, som inte utsöndrar all aggression. Matchen slutade 21-20 till Växjö.

Joo, jag har skaffat mig en ny syssla, har börjat läsa igen. Denna gånegn är det Twilight, på engelska. Dock längtar jag lite tillbaka till Harry Potter böckerna.


                                                                         //


RSS 2.0