Framochtillbaka

God kväll. Dagen har tillbringats lite här och där. Först skolan, sen gymmet, senare till stugan och hem igen. Förutom detta har jag ställt min kreaktivitet på prov. Jag har gjort kesoplättor till  kvällsmat och sen gav jag mig också på att baka mellanmålsbars - nyttiga sådana.


Kesoplättor



Ingredienser:
Keso
Hackad lök
Ägg
Fiberhusk
Svart peppar

Detta rekomenderas, det var riktigt gott och enkelt att göra. Serveras till en grönsallad och en klick cream fräch



Mellanmålsbars



Ingredienser:
Fiberhusk
Salt
Pumpakärnor
Havregryn
Torkade aprikoser
Torkade tranbär
Honung
Caschunötter

Dessa var också goda, och relativt enkla att göra. 

Längtan är som väntan på något gott

Slutade även idag tidigt, så nu har jag hunnit med att göra klart svenska sammanställningen. Det är så skönt att äntligen vara klar:) Det har hänt en hel den sedan jag uppdaterade sist. Vi har bokat vår studentresa till Alanya i sommar. Jag längtar redan, och det kan inte bli bättre när man åker med bästa tjejerna. Så är det bara. Vi har också funnit vår första match detta året, i och för sig har vi bara spelat 2 matcher men ändå. Flottan fick spö iaf! Kvällen kommer bestå av att jag sitter klistrad framför tvn, då när Sverige spelar mot Tyskland (= När Tyskland looosar, hoppas jag!)

19 januari är en mycket speciell dag, det är den dagen då en av mina bästa vänner födes för nitton år sedan. Jag vill bara säga till dig att du är underbar i vått och torrt! Älskade My.



Tors dag

Det är torsdag och jag har redan slutat för dagen, känns skönt att bara kunna slappa resten utav den! Senare blir det samma torsdagsrutin, att gå till gymmet med Josefine. Jag kan bara se fram emot helgen, med match mot Lågan och Gnosjö.
Förtillfället börjar jag bli hungrig, dagens lunch får nog bli pannkakor. Smidigt och gott:)

                                // ♥

Hittade lite bilder som helt klart väcker minnen! RIX 2011







RSS 2.0