Så mycket bättre!

Igår inträffade en dag som har varit då efterlängtad. Vi var och kollade på breaking dawn, och vad kan man säga, så sjukt bra!! Det värsta är att man ser Malin sitta och sova till en sådan bra film, hon är utöver det vanliga. Jo, i fredags så blev det lite partay, fast för min del nyktert. Men jag hade jätte kul, en av de roligaste kvällarna på ett tag tycker jag :) jag kan ju rappotera lite om lördagen med då, då vi spelade match mot lågan, 25-25 blev resultatet. Jag sög röv, kan man säga! Tur att jag inte spelade så mycket, men bra insats utav övriga lagmedlemmar. I alla fall, så sitter jag nu här och inväntar dagens träning, med vatten och musik.

Helgens citat:

"Asså hon ser ut som en hora, tror du hon hörde det? nää. Det är klart, hon har ju ändå kuk i öronen"

Tärna på hög nivå, ironi!

Änglarna ger oss hopp och tro,
sjunger om fred på vår jord, 
allt som gud aldrig övergav,
en stjärna lyser så klar. 
 
Sången sätter sig på hornhinnan efter dagens musik och lucia övning. Att jag ska vara med i lucia tåget är ju som att skatan skulle kunna flyga utan vingar. Men jag trivs ändå, det börjar bli kul att sjunga, (även att jag inte sjunger så värst bra) . Men vi är bra, och detta kommer troligtvis att bli det bästa lucia tåget på Aleholm på länge.
Sitter förtillfället och äter lite, samtidigt som jag väntar på att Josefine ska höra av sig så att vi ska åka och biffa lite på gymmet! Det jag borde göra är matte, har nämligen prov på fredag!

Josefine Thulin, Therese Karlsson

Får bli en bild från saknade Eksjö Stadsfest!


Humöret efter dagens matcher.

Vad ska man säga? kanske bättre att hålla käft! Känns för tillfället som att det mesta blåser motvind. Grejen är den att jag vet att det bara är jag själv som sätter alla käppar ihjulet för mig. Det är ingen annans fel, det är mitt egna. Det är förjävlig, att känna att det är ens egna fel, finns inte så mycket att skylla på då. Å andra sidan borde det vara lätt att ta itu med problemet, men hur fan gör man? Jag sög idag, så nu är det sakt. Men som man brukar säga, bryt ihop och sedan kom igen. Jag tycker ju att det är väldigt kul men när det inte funkar på match så blir jag så sur på mig själv, jag vet nämligen inte hur detta ska vändas...

Fredagkväll är välkommen

Nu sitter jag framför tvn och väntar på att idol utröstningen ska börja. Dagen har annars bestått utav en seg skoldag och sedan plugg. Självklart blev det en rolig hanbollsträning också. Jag ser fram emot match på söndag, men innan det så finns det en lördag där jag inte vet riktigt vad som händer. Blir troligtvis att titta när Sverige möter Tyskland, låter som att det blir mest chill i mon asså, skönt de!
Sen är det ju också julskyltning i lilla Sävsjö, så kanske drar ner på stan för att kolla läget lite också:)


Segern är vår!

Jag ska börja skriva om matchen som spelades idag nere i karlshamn. Det blev våran andra raka seger med 25-13, och det var verkligen kul att spela. Alla var delaktiga, och kämpade. Det blir då så mycket roligare, så det var helt klart värt att åka hela väger dit. Förtillfället sitter jag skönt i soffan och väntar på att timeout ska börja, Finns liksom inte så mycket annat att titta på så det får blir det. En annan bra sak är att jag inte behöver gå till skolan i mon, och det känns underbaaart.

Framtidstro

Gårdagen bestod utav ett besök i Göteborg på framtidsmässan. Min framtid ligger nu på soffan i köket i broschyr form. Det är nu bara att välja vad jag vill göra efter studenten. Kanske inte är så bara, tror nämligen att det kan bli lite knepigt. Men man kan ju inte hålla på och vela hela livet så det är bara att bestämma sig!
På hemvägen hoppade jag av i Jönköping för det var matchdags mot Hallby. Vi förlorade med 5 bollar, vilket gjorde att Hallby nu har fått ett litet försprång i serien. Jag kan inte säga så mycket om matchen, jag fick inte känna på stämnigen på planen för jag satt hela på bänken. Men därifrån kunde man se att vi kan bättre, och att dem kommer få en svårare match på hemmaplan. Jag försökte ändå heja på så gott det gick! :) Nu taggar jag först den första 3:3 festen i mon och på söndag spelas det match med U-laget, vilket jag ser fram emot.

Längtan

Dagen har bestått utav ett besök på gymmet med Ellen. Det blev även en lite löprunda efter allt packande, Har närmligen börjat ta fram kläder och grejer till den lilla resan upp till Vännesborg och till Livia. Kanske hinner med ett besök hos kusinvitamin också, har nämligen aldrig varit och hälsat på henne i deras nya lägenhet. Det börjar verkligen närma sig, och det ska bli riktigt kul. Förutom detta så har jag haft en lugn dag, satte på lejonkungen 3 för att jag inte hade något att göra. Asså den filmen är ju så sjukt rolig, nu när man fattar skämten, som man inte gjorde förut. Sjukt! Jag ska säga att jag snart kommer äta ett utav det godaste som finns, tomatsoppa med pasta. Det låter kanske inte så gott, men det är det kan jag lova!




RSS 2.0