Fullt ös

Dagen är kommen, sista dagen på lovet och den kan inte ha börjat bättre. Solen står högt på den klarblå himmeln och under den har jag legat och läst ut den andra harry potter boken, alltså hemligheternas kammare. Den var lika bra som den första och snart får jag börja på tredje boken. Jag tycker det är kul.
Kom på att jag borde torka bort fågelskiten på filten så den kan tvättas. Det är inte så frächt, jag vet men inte mitt fel att fågeln sket bredvid mig. Tur för han att han missade själva mig, kanske var jag ett offer? Det spelar ingen roll. Jag lever och allt blåser förtillfället i medvind. Skolan är tillbaka imorgon, ser inte fram emot det direkt men jag ser fram emot veckan som kommer ändå.

Igår gjorde jag en god gärning, städade hela sommmarstugan med hjälp av mamma. Så nu är det rent och fint där, satte även upp gardinerna som jag sydde, väldigt fint måste jag säga :) .

Första dagen på lovet

Dagen började med en löpis på 5 km, det var verkligen segt. Och jag råder er att inte ha "what are words" på eran springmusik. För när jag var som tröttast kom låten och jag höll på och börja lipa, inte alls bra ;). 
Kvällen igår var hur sjukt kul som helst, den bjöd på många olika, konstiga saker. Den började med god mat, men köttet var lite bränt, as god tsatziki. Sen lite snack och väldigt mycket lek, som slutade med att jag hade mys finger i näsan, tungor mot tungor, rumpor mot muttor, snopp mot snopp, näsa mot rumpa, tunga mot naken mage, m.m. Detta säger att det var en sjuk kväll, med helt otroligt sköna människor. Älskade att Hanna(lekledare) gjorde om lapparna, och kom på nya. Bra jobb där! Sen ännu senare blev det lungt med prat och tjat, mysigt.

Förtillfället väntar jag på mat, sen får jag se vad jag hittar på i kväll, blir lungt iaf, tror att jag ska unna mig en god smootie senare. Jag ska faktiskt också leka lite sömmerska, ska försöka att lägga upp ett par gardiner, vilket kanske inte kommer bli jätte bra, eftersom att jag hade träslöjd. Men det är väll bara att sy lite, inga problem.

Måste bara avsluta med och tala om för alla att min vän Ellen Thulin klarade sin uppskrivning igår, GRATTIS! Hoppas att det går lika bra på hennes uppkörning sen :), håller tummar och tår.


Fast i boken

Jag hade planerat att gå en sväng idag efter skolan, men det ser ut att inte bli så eftersom vädret inte tillåter. Så istället tror jag att jag ska göra det bekvämt och läsa några kapitel till i Harry Potter. Jag har redan blivit fast i den boken efter 100 sidor, mitt mål är att läsa hela serien nu så att man fatta filmerna lite bättre sen :) . Men jag kan inte läsa hela kvällen för sen ska jag till Ellen för lite mys med mat och film. Men nu först ska ja ta en kopp kaffe.


Är dagens vårväder äkta? hoppas!

Plockade fram skinnjackan idag när jag skulle till utvecklingssamtalet, och gissa vad jag hittade i fickan? 118 kronor :D, älskar att hitta pengar på sådana ställen! Samtalet gick hyffsat bra iaf, men såg tyvärr inga röda fläckar asså xD. Nu återstår lite plugg inför morgondagens Rättskunskaps prov.

Saker du kanske inte visste om mig:

* Jag tycker skalad apelsin är sjukt gott
* Jag gillar inte när killar pratar om bajs...
* Sjunger högt när jag är ensam hemma
* Jag är sjukt festsugen nu
* Kan börja gråta till barnsliga disney filmer
* Tycker killar som är musikaliska är sexiga (kan i och för sig varriera lite)
* Ska försöka leva Fit till sommaren, vilket inte går så jätte bra
* Jag älskar mina vänner!


Lördag kväll!

Nyss hemkommen från en löparrunda, väldigt skönt faktiskt. Även denna helg blir en lugn helg, så sitter nu framför tvn och väntar på att något bra ska dyka upp. Längtar därimot till nästa partay, hoppas att det blir Jkpg för jag tycker att det skulle vara kul att komma i väg till ett nytt ställe, men annars duger det ju såklart med Vetlanda :D.  Det blir ett kort inlägg för nu ropas det MAAAT!

RSS 2.0