Dagens eko, klockan är 20 i 6.

Regnet öser ner igen, blir jag förvånad NEJ. Jag ska inte klaga egentligen, eller jo det ska jag fan. Igår gjorde jag min första handbollsträning för denna sässongen, väldigt roligt faktiskt, så nu får jag se om jag fortsätter. Jag vaknade iaf med fet träningsvärk i ryggen, så det känns att jag inte har hållt i en handboll på ca 3 månader. Jag ser inget ljus men ändå ska jag nu till gymmet och försöka träna om det nu inte blir ännu värre, hahah.



Bild från andra dagen på Eksjö Stadsfest.

Sjuk helg i Eksjö!

Allt började på fredagen då vi begav oss mot Eksjö. Så hilma gött att vi har sovit i stuga, men lite trångt även att jag gillar att ligga nära min sängkompis My :) höhö. Jag vet inte riktigt vad man kan säga om helgen, för det har hänt så många sjuka och roliga saker. Jag måste säga att Kapten Röd var sjukt grym. Jag blir glad av att få träffa saknade vänner igen, sjukt kul har vi haft. Man blir sleten, för nu sitter jag här och är riktigt trött. kan bero på lite sömn, och att helgen sätter sina spår. Men ännu en jätte bra sak med denna helgen är att mamma lagar min favorit mat nu så snart ska jag äta ungsbakad lax med kokt potatis, ärtor och romsås :) Underbaaaart!!

Har äntligen fått min nya pärla!

Blev en joggingtur på morgonen, det var skönt. Sen lagade jag faktiskt mat till hela familjen, det blev grillad kyckling (malins goda recept) och klyftpotatis (också malins speciallitet). Som tillbehör hade jag tatziki och en god grönsallad, det var så underbart gott! Jag har tjatat jätte mycket på pappa att han ska ta hem en ny cykel till mig, för jag kan inte cykla på den gamla längre, den är lite skrotig nu för tiden. Men han får ju aldrig tummen ur, så då sa han att jag skulle följa med och hämta den när han skulle slå lite buskar. Men självklart är han alltid så seg, så jag tog cyklen och cyklade hem från Hylte (15 km). När jag kom där vid Bringetofta så ser jag bokstäver sitta på träden, jag tänkte bara va fan! Men sen ser jag olika stationer på vägen hem, så då fattade jag att det är ju den dagen i Bringetoffta för alla ettor som är i morgon. Jag som hade sett fram emot att se alla små förstaklassare i mon, men jag får vänta tills tisdag. Men iaf, det var skönt att cykla men jag fick en fluga i ögat på köpet. Och så cyklade jag raka vägen in i en flugmyrors svärm, och det var inte så trevligt.. Nu ska jag hoppa in i duschen och njuta av de sista timmarna på sommarlovet.



Om du var ett hav vore jag en våg, Om du var himmelen skulle jag ha vingar, Om du var ett regn hade jag vart hav och land, Om du var musik vore jag en sång, Om du var vidderna vill jag va' vinden  ♥



Dumheter

Igår fick jag en fix idé att jag skulle testa mina gränser rejält, och därmed kom jag på att jag skulle testa om jag lyckades med att inte äta på en hel dag. Så idag när jag vaknade blev det ett glas vatten till frukost och två glas till middag och nu sitter jag här med yttligare ett glas vatten och med tom mage. Jag har snart lyckats med detta, då klockan är snart 7 på kvällen. Grejen är den att det inte var särskillt svårt, bara man har bestämt sig så går det. Men jag ska erkänna att jag är tröttare än vanligt, så jag har inte gjort så mycket idag, bara luggit och läst typ!
Jag sitter här och taggar till Eksjö Stadsfest nästa helg med massor av låtar från artisterna som jag vill se. Det är gött och det börjar krypa i kroppen ordentligt, så som vi har längtat och planerat. "I´m Freaking Out" Vad har jag mer att säga? jo att jag nu ska köpa mig ett årskort på gymmet, och jag längtar tills Malin drar igång med spinning passen igen :)



Jag är lycklig, full av förväntan och trivs förtillfället med livet!




Eftersom jag är på bra humör kan jag bjuda på en ful bild i spiknyktert tillstånd, not ;)

Inleder morgondagen med bakning!

ännu en dag det inte har hänt så mycket, men jag har faktiskt varit och kört ett skönt gympass med Linnéa, och Malin en stund. Sen har jag faktiskt också varit ute i skogen och plockat lite svamp med.
På ett sätt längtar jag lite tills man kommer in i alla rutiner igen. Iaf med träningen, jag ser fram emot ett eget träningsschema som kommer att bestå utav gym, spinning, aerobix, och löpning. Och kanske Handbollsträningar. Malin har inspirerat mig på bakning, så imon tar jag på mig förklädet och ska baka nyttigt bröd. Fast jag äger ju inget förkläde så det får väll gå utan då :P



Du ska inte ångra dig, du är modig Malin!


Vad är det för dag idag?

Förmiddagen har bestått utav att sova till klockan kvart i 12, stressa fram mat till pappa som kommer hem vid 12 och ska käka. Nu sitter jag här och funderar på handbollen, jag har tyvärr inte kommit fram till ett bra beslut än, men vi får se om jag tar något senare. Jag var faktiskt sugen på att ge ner och träna ikväll ett tag, men det suget har visst försvunnit nu. kan bero på att jag fortfarande är sleten. Idag är det den 15 Augusti 2011, och jag har verkligen för mig att detta är en speciell dag för någonting. kan det vara att det är exakt en vecka till skolstarten eller är det för att det bara är 11 dagar kvar till Eksjö Stadsfest? Nää, det är för att det är en underbar, och älskad vän som fyller 18 hela år idag! GRATTIS till dig Linnea Johansson! Det var den dan det var i da ja.

Den här Linnea har väldigt många bra och dåliga sidor, jag har lyckats fånga några utav dom på bild. Ni avgör själva vilka som är bra och dåliga!



Den kåta...



Den sexiga...


Den som gillar att kissa i naturen...


Den fjantiga...


Den våta och fräna...


Den onyktra...


Den som kommer äta ihjäl sig...



Den unge...


Den störda...


Den mysiga...


Nu är det dags för mig att koka mig en kopp kaffe och avnjuta den tillsammans med en bok, eller film har inte riktigt bestämt där än!


                                                                                                      // ♥

Nu bryr jag mig inte längre, jag vet ju så jävla väl.

Är äntligen färdig med allt städande, fimp plock och torkande. Det luktar till och med jätte frächt i lekstugan, och tur är det.. Skönt att torka upp spyan är man var onykter, annars hade det aldrig gått. Tack för hjälpen också! Jo, jag hittade ett par solbrillor också, som jag inte vet vems det är. Denna helgen har varit helt sjuk, jag har haft jätte kul och kvällarna har gått skit fort. Ikväll blir det slappt med en film, för nu orkar jag inte göra ett skit till.

Det är nu bara en vecka kvar på sommarlovet och den ska jag göra till en vilo vecka så att man orkar med en hel höst termin. Men jag tror att det blir kul, det är nästan sorgligt att säga det men det är sista året nu. Det man har sett fram emot under hela skoltiden. Alla dagar så som balen, studenten, 3:3 fester, Tyskland och så sjukt mycket mer. Vi i SP09 ska göra detta året till det bästa!!





                                                                                                 // ♥

Shopping

Den som sa att man inte kunde köpa lycka för pengarna, visste inte vart man skulle handla!


Det blev så kallade ändrade planer idag. Jag åkte till Jkpg med mamma och handlade lite. Det blev 2 tunikor, en tröja, en klänning, glas, tallrikar, smink och lite gott för strupen till helgen! Nöjd med dagen är jag och inköpen. Jag har även haft världens beslutsångest i eftermiddag, jag har nämligen kollat ut lite kläder som man kan ha på sig till helgen, och som vanligt har jag svårt att bestämma mig. Men jag har kommit en bit på den vägen iaf. Sen när jag satt i bilen och tittade ner på mina fötter, så ser jag en leverfläck som inte har suttit där innan, jag tittade närmare och insåg att det inte var en leverfläck utan ett utav de vidrigaste djuren, en liten jävla fästing. Tycker det är äckligt att han käkade mitt blod, för jag drog ju givetvis bort den. Jag tittade på filmen pojken i randig pysmas nyss, och vad ska man säga? sjukt bra! Fattar inte varför jag inte har tittat på den innan? men aja! Imorgon ska jag och Linnea äntligen till gymmet och köra vårat pass, kanske lite extra för jag är sjukt sugen på det. Synd att säga att jag inte har varit där på sjukt länge, men det stämmer ju faktiskt.


Jag börjar tro att jag väntar förjäves, det kommer aldrig att hända, men hoppet har inte lämnat mig än! Det har inte gått en dag då jag inte kopplar något till dig eller tänker tillbaka, jag vet inte om det är jobbigt eller om jag gillar det. Jag tror jag gillar det! Fan vad fjantig jag är.



                                                                                                               // ♥


Alla vill till toppen och vill göra karriär!

Dagen har gått åt till att vila upp sig lite, till musik av Kapten Röd. Jag har verkligen börjat gilla den killen. Trist väder är det också, bara regnar hela tiden. Egentligen hade jag velat åka till Jkpg i dag och shoppa och titta på en soffa, men nej. Ingen i famlijen ville följa med, och hur kul är det att åka själv. Jag har iaf planerat morgondagen, då jag kommer att vara en skogsmulle som letar svamp. Det är verkligen skönt att bara vara ute och gå i skogen, tyck det är fjantigt om du vill, det skiter jag i, höhö. 

         
   
                                                                   Följ ditt hjärta och inte någon annans
!




Bjuder på fula bilder sedan RIX! hoppas Nea och Malin också bjuder på dessa.
















Skrattar varje gång jag ser dessa, så jävla fula. Ni är bra flickor! :) <3


Sömnlös natt!

Har inte kunnat sova så värst bra i natt kan jag inte påstå. Kvällen ser ut att bli lugn nu, blir lite film hos Malin senare:) . Det var kul igår, även att jag har berättat allt för någon som egentligen inte borde veta. Men då var det kul att prata, så jag ångrar det inte, det gör inget och du lyssnade med, goo. Det var faktiskt kul, jag ska inte klaga. Det var mycket roligt folk i Växjö i går, synd bara att man han träffa vissa så lite.

Snart ska jag duscha, och fräscha upp mig och det ska bli riktigt sköönt!


Storstädning

Gårdagen var mycket lyckad med först shopping i Vetlanda med Linnea, Malin och My. Jag köpte ett par örhänge, solglasögon, typ ett linne, och 2 par converse. Det är fan sjukt! höhö. Senare på kvällen grillade vi och hade allmänt trevligt helt enkelt!
Tro det eller ej men hela dagen idag har jag spenderat på att städa mitt rum och vika ihop allt i gaderoben så nu är det faktiskt fint. Tog nyss en löparrunda med, så nu blir det snart duschen :)



Dagens låt: Karl Wolf - Africa


RSS 2.0