tar vi bronset?

Går kvällen spenderades med bästa flickorna hos My. Men en utav dom saknades i går. Det var iaf trevligt med sjukt god mat, prat och skratt.

Idag avgörs det, blir det Frankrike eller Danmark som tar hem guldet? Blir det ett välförtjänt brons till Sverige? Jag tror att Frankrike tar sitt andra VM guld i rad! Och hoppar innerligt att Sverige spelar hem bronset. Det återstår att se, jag kommer sitta som klistrad framför tvn. Men innan matcherna får jag faktiskt ta och plugga lite.


Semifinal

Dagen började med en välförtjänt sovmorgon! kanske inte så välförtjänt egentligen men det satt fint iaf:). Jag ska försöka plugga lite på rättskunskapen snart, men det är verkligen så tråkigt, jag hade hellre städat hela huset och då är det TRÅKIGT!!! Men är tvungen. Malin kommer inom en snar framtid, och då ska vi heja fram Sverige till final! Hopppas Carlén kan vara med, och att snyggingen är lika bra som alltid! Man kan ju få tro och hoppas iaf :) Efter matchen drar vi oss mot Vrigstad för att kolla på lite fotboll. 

I morgon taggar vi för match, Hylte kommer att åka hem med en tung förlust asså! På kvällen blir det hem till My för att gratulera henne lite extra!

Dagens låt: Angel-Jack Johnson



                                                                                 Jag har underbara vänner!


Torsdag

Tittar på Top model 11 och inväntar nu kvällens träning i Eksjö!
En lång helg väntar, sjukt skönt att vara ledig i morgon :)

Måndags städ

Hitills på denna dagen har jag hunnit med mycket! Jag slutade tidigt, typ 1 så jag gick ner till Outlet och kollade om jag kunde vara där och praoa. Första jag frågar och det går bra, sådan tur har jag nog aldrig haft. Så jag kommer spendea mina 2 veckor där! Försökte även att räkna lite matte när jag kom hem, men kunde bara 3 tal sen fattade jag inte mer, inte så lyckat kanske. Städat har jag också hunnit med, stolt* hittade lite oväntade saker under den stora klädhögen i mitt rum, bl.a gamla trisslotter med vinst på :D, lycklig blev man där. hittade också andra saker som jag letat efter, och saker jag inte letade efter. Typ som Malins tandborste kom fram och hennes halsband, du kanske vill ha tillbaka dom nu när jag hittat dom :)

Sitter nu förövrigt och lyssnar på en låt av Julius, låten är riktigt bra tycker jag!
Ingen träning ikväll, blir nog en promenad senare.

sommarkänslor!

Fredagkväll och här sitter jag på mitt rum och har precis kollat på en film, mysigt.
Kom att tänka på att sommaren 2011 kommer blir så förbannat kul, jag fyller 18 och mycket mer kommer att hända. Det kommer bli en händelserik sommar och om det inte kommer bli det så får vi göra den till det. Vi ska tömma hink efter hink och fylla kropp efter kropp! Så är det bara..  Hoppas att det är någon mer som ser fram emot sommaren, och kan dela det med mej :)

Vi sköt från höften och hade svaret på allt!

Måste berätta om i måndags. Det var så kul och en sådan fantastisk känsla att kolla på Sverige när de spöade Sydkorea i handbolls-VM i Göteborg. Live handboll är en helt annan sak än att kolla på tv, känns nästan som man spelar, man blir lixom lite mer inne i allt. och man känner ju nästan svetten från spelarna, gött ju! Vi hade bra platser och det gjorde också sjukt mycket. Vill dit igen, men det hinner jag inte detta vm, synd!

För övrigt säger jag bara en sak PLUGGPLUGGPLUGG idag! Engelska prov i morgon :/
Eller en sak till GRATTIS älskade My på 18 årsdagen! :D <3


Oscar Carlén får stå för en bild... 




.. Och Jossan och Malin för den andra!


Lite bättre!

Jag vaknade hos Ellen i dag, med henne och Linnéa. Sedan bar jag mig i väg till sporthallen för att dömma en handbollsmatch.

Igår tillbringades kvällen med bästa flickorna, synd att några saknades. Vi tog en promenad till mejeriet, haha, så sjukt länge sen man var där, men det var faktiskt av en anledning vi gick dit, annars hade inte jag iaf satt min fot där. Det var så att Josef och hans band hade premiärspelning där, så det var därför. Så sjukt duktiga var dom tycker jag :) . Sen tog vi en sväng förbi GROTTAN, och satt där inne ett tag! hehe.

Nu ska jag upp och förbereda middagen: Stekt kycklingfilé, klyftpotatis och beanässås (stavning?), så sjukt gott ska det bli ;)


Bildregn från 2010 som säger lite mer om oss själva!


Onsdag


Tog en promenad i vintermörkrets kyla. Mysigt var det och jag gick i mina egna tankar. Egen värld? kan man ha det!
Annars har jag inte gjort mycket idag, jag kollade på Inception, den var nog bra men jag fattade inte riktigt poängen med den. Jag har också gjort fördigt kycklingsalladen tills i morgon, för då åker vi till Skåne för att krossa Vinslöv! Veckan slutar med träning på fredag och sedan myskväll/natt hos Ellen med underbara flickor. Sen på lördag spelar vi igen mot H69 Lundagård, serieledarna, det blir en tuff match med tanke på att vi ligger tvåa, kötta är det vi ska göra! Sen blir det lungt på söndag, blir säkert att kolla på när A-laget spelar.




2011

NYTT ÅR!?! Känns konstigt.
jaha, vad ska man säga om går dagen? är det bra att vakna och känna som om man fortfarande var full? det gjorde inget, för brevid mig låg ju Linnea. Asså luftmadrasser är värdelöst, tro ni inte att det är hål eller nått i den. Det blev bara mindre och mindre luft i den, så tillslut låg bi på golvet, det var ju en upplevelse det det,
Men tillbaka till kvällen, förfest och mat hos Malin, tack. Det var väldigt gott, och bra sällskap. Underbara vänner! Sen tog vi en promenad i ösregn till Alle, det kändes som en riktigt lång väg asså :P. Det var kvällen kan man säga, sen gick det inte som tänkt riktigt ... Men kul var det :D


RSS 2.0