skratta eller gråta? helst skratta

Jag trodde jag var i himlen när jag vaknade, det enda jag såg var vitt vitt vitt. Undra om det är den känslan man får när man är död? Fast man kanske inte har några känslor då.. Sen insåg jag att jag låg i malins vita säng och såg hennes vita tak och väggar.
Vad ska man säga om gårdagen?, det är en fråga som man kan ställa sig. typ va fan hände? Jag upplevde saker som jag aldrig varit med om innan, och nya känslor kom fram, det är det som är jobbigt. Sammanfattar jag det kort, säger jag bara att utan er mina vänner hade jag inte vetat vad jag skulle göra under det momentet. Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra eller vad jag ska göra! Blev glad när smset kom på morgonen, betydde mer än vad man kan tro, hoppas du blev lite glad iaf. Visst, ingen stor grej, men ändå.

Sitter för tillfället ute och studerar rabarberbusken som täcker typ hela baksidan. Okej, där överdrev jag, men den är fan stor, så om någon är sugen på en rabarb finns det att hämta hos mig!


                                       Om sanningen ska fram, den kommer nog aldrig fram!


Röda korset, det är Linnea!

Imorgon är det sista dagen på jobbet, ett jobb som man knappt kan kalla jobb. Det jag och Linnea gör på dagarna är att käka bullar, spelar kort och sover lite i mellan år:) . Det är faktiskt kul, för det kommer in så sjukt roliga och konstiga människor. Det är bara kul att sitta och skratta åt lite folk. Joo, älskar Linneas hälsningsfras i telefonen: Röda Korset, det är Linnea! höhöh Men lördag närmar sig, och det är skönt för då är det PARTY som gäller. Det kommer bli ett bra slut på denna vecka! Funderar starkt nu på att ta en kvällspromenad om det har slutat att regna då förstås :)

                                                                                              Pusssss :*


Fredag förmiddag!

På dagens shema står faktiskt ett par saker, kanske inte de roligaste men det funkar:)
Har tänkt att bränna en ny skiva, och fixa med den. Sen har jag lovat att tvätta bilen som kompensation till all övningskörning med pappa. Har även tänkt att komma ut och gå en runda och sedan ska jag även fixa med en liten hemlighet.. Just det, sen ska jag också polisanmäla den idioten som inte har skickat mina skor jag köpte för 25 dagar sedan!

Annars ser det ut att bli chill hela dagen! :)


Gaaadh!

Pappa hade beställt en nu duschkabin, som kom nu på morgonen. Jag hade lovat att ta emot den eftersom han jobbar. Visst inga problem, men när han ringer på dörren är det inte en gammal fet lastbilschaffis, utan det är en skit snygg ung kille, jag trodde jag dog. För där stod jag i sovkläder, utan bh eller någonting. Inte lägligt någonstans, men va fan han kommer jag ju aldrig mer träffa ändå, men lite pinsamt var det!

Grattis till underbara Sofia som fyller 18 år idag! <3
Imorgon blir det sandsjöbaden och äta gott och dricka gott med de bästa!


fix och dix

Två dagar av intensivt målararbete är nu klart. Det är verkligen jobbigt att måla, har ont i armarna efter allt gnoande;) . Stugan blev fin iaf, men däremot är jag full av målarfärgs fläckar. Har nämligen fått ihop en liten slant som lätt kommer att spenderas bort på resten av sommaren.
Förkylningen börjar bli bättre och det är på tiden för jag vill träna, gymmet är lite saknat faktiskt. En sak till, jag har läst ut Harry Potter och Fången från Askaban också, så snart blir det att börja på fjärde boken. Får gå bort till mitt egna lilla bibliotek, alltså till My :) hahah!

Ikväll somnar jag ifrån min barndom, och vaknar som myndig. Känns nästan lite sorgligt, men gud vad skönt det kommer att bli, att bli mer fri för fan!


RSS 2.0