Livet leker och är underbart just nu

Stockholms resan denna helg har varit helt fantastisk. Med fina vänner som sällskap har vi skrattat och firat den bästa midsommar hitills i mitt liv. Vaknade av halsont idag, har fått en förkylning. Men jag kan inte bli ledsen för det, för har nämligen fyllt på med massor av skratt och kärlek från underbara vänner. Självklart saknas vissa underbara också! Nu har jag min 18års dag att se fram emot och det gör jag tillsammans med körkortsboken och förhoppningsvis med bra väder. Och imorgon fyller en liten vän 18 år, grattis Bobbo!

Har inte mycket mer att säga, bilder kommer så småning om.

känslan av 18år börjar komma

Dagen har varit slapp som alla andra dagar på detta sommarlov.. Fast jag ska faktiskt säga att jag har klippt gräset. Sen har jag beställt lite födelsedags presenter till mig, får dessa skönheter av min kära mor i paket då:






Dagen före sommarlov.

Dagen innan sommarlovet är här, och när man tänker tillbaka på skolåret så har det gått väldigt fort. Vi har haft riktigt kul, om man bortser från ibland tråkig undervisning och lärare som är lika sega som tuggummin. Men jag gillar min klass otroligt mycket, SP09 vi är bäst!

Eftersom det är skolavslutning i morgon, så har jag pysslat lite med mina naglar, lite hemma manikyr fick det bli. Tycker faktiskt sådant är riktigt kul.
Så här blev det:



Senare i kväll nu blir det troligtvis en promenad, och sedan en skön dusch!

Jordgubbar!

Idag har jag städat hela stugan, fint blev det. Har även hunnit få likte mer färg på benen, så fint väder är det. I morgon hoppas jag på en snabbis till Vetlanda för att byta min tröja, och kanske lite annan shopping när jag ändå är där :)
Har ätit så goda och stora jordgubbar med, det är det bästa bäret jag vet!



Mums (:


Om sanningen ska fram

Lediga torsdag är välkommen, dagen kommer bli slappare än vanligt. Gårdagen började såklart i skolan och sedan var det lite förfest hos Josefine. Sen åkte vi till hotellet i Vetlanda och shakade aaas! Det var kul faktiskt och träffade även några vänner som jag inte sett på jätte länge, så de var kul. Ligger förtillfället i hängmattan som är väldigt vinglig, och väntar på att solen ska komma fram vilket den troligen inte ens kommer att göra .. Snart tror jag att jag ska ut och röra på fläsket lite, blir alltså en löparrunda senare, i kväll får det blir föresten.

Jag älskar låten, och den rör sig i huvudet hela tiden..
Om jag ljuger om min barndom, säger att den varit svår. Väcker modern i ditt hjärta, leker mamma pappa. Vill du ligga med mig då? 





     Tycker att du är väldigt söt, vilket gör att du blir som en magnet i hjärnan.











Fina vänner jag har!! och tack till Ellen som körde oss. När jag får körkort ska jag köra på dig vännen.


RSS 2.0