Jag tog helg nu.

Vad ska man säga? Idag när jag kommer ut från skolan och ska cykla hem så finns inte min cykel, det är ju självklart att någon har snptt den. Men jag gråter inte, ska jag vara helt ärlig är jag glad så att den slipper stå hemma och skräpa. Den är nämligen skrotfärdig, hahah. så varsegod, ta cyklen om du nu tycker att det är så kul att sno.

Äntligen har torsdag eftermiddag kommit, det är skönt för nu har jag ingen mer plugg denna vecka så nu ser jag fram emot helgen. På lördag ska jag till Jönköping på Öppet hus, ska bli kul att kolla lite. Var inne och kollade på programmen på handelshögskolan nu och kollade lite intagningsstatistik. Jag fick lite lätt ångest då jag inte ens vet om jag kommer komma in på något programm alls. Jag som ändå tycker att jag har ganska bra betyg. Men vi får se, varför grubbla över något som jag ändå inte kommer få svar på fören alla har sökt. På lördagkvällen blir det Utgång vi Växjö, vilket jag också ser fram emot jätte mycket :D

Senare idag blir det ett gymmpass med Jossan, ett stenhårt sådant har vi bestämt. Ska faktiskt bli riktigt gött!

fredag

Fredagkväll blev det där ja, nyss hemkommen från en jävla pissträning. Sitter här nu med mamma och pappa framför tvn. Haha, blev jag pensionär där med? nää, skönt att vara hemma faktiskt, men börjar dock bli lite rastlös nu efter en ganska soft vecka. Mycket träning dock, sleten kropp, men fräsch knopp eller vad man säger. JAG SÅG ATT IMORGON SLÄPPS BILJETTERNA TILL EKSJÖ STADSFEST, FAN VAD KUL. Det kommer bli favorit i repris fast en ännu bättre repris än sist. Det  bara pirrar i hela kroppen när jag tänker på det, ska bli så roligt. 

 

bakisdagen blev över förväntan.

Vad kan man säga om gårdagen. Egentligen helt okej kväll, men ska jag vara ärlig så var jag mer sugen på att åka till Växjö och partaya istället. Men jaja, det får det bli nästa gång då. Kvällen avslutades på ett perfekt sätt, genom bubbelbadning med Ellen, då Linnea låg och sov. Sjukt värt! Får tacka en riktigt snäll Johan som kom och hämtade oss på kvällen där:)
Denna helgen har bestått utav två ganska sömnlösa nätter på Linneas soffa, lite trångt och obekvämt men det har funkat iaf. Bättre än inget. När vi vaknade i dag så blev en jobbig bakissöndag till en rolig dag, då jag och Linnea var och kollade på innebandy och senare på kvällen blev det en fet pizza. Klockan är nu 9 och jag ska fan gå och lägga mig, ta igen lite sömn tänkte jag.

Veckan som kommer består utav praktik. Jag ska vaccinera mig. Jag ska plugga. Jag ska nog städa lite med. Jag ska träna ännu mer än vanligt. Avslutet på veckan kommer också bli avslutet på handbollssässongen, om det nu inte blir kval då förstås.

3:3

Värd 3:3 på Boda Borg som tillslut bara blev SP/TE/NV 3:3, men lätt värt. Sköööna är vi allihopa, och fruktansvärt kul har vi haft, ännu en kväll att minnas under studentåret! Ska nu bädda ner mig då jag är helt slut.                                                                                     
                                                                     Pusss*


Dagen är på topp, lika så jag själv!

Sitter nu ute på altanen och solar mig, känns faktiskt som riktig sommar för en gångs skull:), gräset är grönt, himeln blå och strålande sol. Kan det bli bättre, jaa det kan det faktiskt idag, då jag väntar på träning och sedan ska vi åka till sandsjöbaden och äta, detta gör jag med de bästa brudarna. Förutom detta så inser jag att jag borde vara sjukt glad då jag fick VG på mitt matte C prov, lite stolt där faktiskt:') Jag har precis gjort min mat tills i mon då vi ska till Växjö för att spela hem JDM segern(hoppas vi på, och vi ska kämpa för det.) I alla fall så blev det en bulgur/kycklingsallad, och den blev god. Dagen är på topp, och där ska den sluta.

RSS 2.0