SmootieTime!

Jag älskar smootie, idag gjorde jag en med mangosmak. Så sjukt god blev den. Så där blev jag lite gladare med en gång :) .. Det borde ju vara väldigt nyttigt. Mitt recept är väldigt enkelt också, först väljer man en fryst frukt som man är sugen på, sen tar man lite vaniljyoughurt och mixar ihop det. Sedan spär man med mjölk tills den blir lagom tjock. Mumms! Blir en slapp dag, men Karin förstörde det lite när hon gav oss Tyska läxa tills i morgon, men men.

Det är också bara 3 veckor kvar till påsklovet och sedan är det ju nästan sommmarlov, jag tycker tiden går väldigt fort men till den här sommaren längtar jag så otroligt mycket till, allt kommer bli så mkt lättare efter den 6 Juli :)

Beautiful Surprise!

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller.

Sitter här i min ensamhet, hela huset för mig själv, lite läskigt att höra sina egna tankar. Det är mörkt ute, men snart kommer familjen hem från Kinna. Jag säger bara Rest In Peace, Philip. 
Jag har haft en bra dag, chill i skolan och sedan till farmor för att käka lite.  Vad gör man nu? kollar på tv, och är lite avundsjuk på Linnea som ska tattuera sig. Väldigt snyggt tror jag det kommer bli bruden:). Nu kom min familj, skönt att inte vara ensam, tycker inte riktigt om det, inbillar mig bara massor av saker, usch! hehe


             The Script - You won't ever feel a thing

                          When trouble thinks it's found us, The world falls down around us 
                          I promise baby you won't ever, You won't ever feel a thing
                                                                                

Solsken!

Ett muntligt förhör på idrotten idag avklarat! Mina ben och rumpa gör lite ont sedan spinningpasset igår, men det var riktigt kul ändå. Bra jobbat Malin! Sitter förtillfället och kollar på fuskbyggarna, och det programmet kan man bli irriterad på, eller iaf de som bygger så jävla dåligt att det är farlig, hur tänker dom? Fuskbyggarna vet ju så väl att de inte kan någonting och sedan när de ska förklara varför det är så dåligt så skyller de i från sig.. Stackars människor. Men man blir lite glad när de som kan hjälper dom drabbade, för de blir så glada :)

I morgon är det fredag, känns skönt med helg. Ser ut att bli lungt för mig iaf.


Trött men glad

Sitter förtillfället och kollar på Sveriges Mästerkock. Efter skolan blev det gymmet en runda med systrarna Thulin. Ett skönt, jobbigt och effektivt gympass. Har även varit duktig och pluggat lite matte men jag vet inte ens om jag kan det, men förhoppningsvis har väl något fastnat.
Imorgon blir det mitt andra arobix pass, måste verklien säga att jag tycker att det är skit kul.

Åter söndag

Det är åter söndag, och dagen har varit ganska lång. först tog jag en lång jogging tur, tror den långa mejensjö rundan är 5-6 km. Sen blev det en varm dusch, och förberedning för lite släktkalas. God mat och tårta på det, satt hur fint som helst. Fick också lite besök utav Malin som skulle hämta sina älskade skor ;) . Igår var vi hos födelsedagsbarnet Josefin på lite fest, och förfest blev det hos mig med sköna vänner. Kvällen blev ganska bra ändå, fast trött som jag var så var jag inte så jätte sugen, men ändå skönt att rasta levern.
Jag såg nyss en cykel på tv och kom att tänka på att den 23 mars börjar spinningen som Malin ska hålla i och jag längtar för det ska bli så kul:), att cykla skiten ur sig.

Imorgon kan det bli den dagen i mitt liv, som jag väljer en annan väg. Eller så fortsätter livet som det redan är. Får se hur det blir, lever i ovisshet. men jag kanske inte kan bestämma mig i mon, kanske tar några dagar innan jag vet vad jag vill.

Just det, i går köpte jag lite nytt till gaderoben: det blev ett par chinos, en blommig blus, en vit kofta, ett linne, en annan beige tröja och en grå magtröja. Bild kanske kommer!


Min Fredag kväll

Nu har jag precis gjort och ätit kycklig med spenat och band spagetti:), jätte gott verkligen. Det är fredag kväll och jag har inte någonting att göra. Jag är sugen på godis, men det vill jag inte äta så för att släcka suget ska jag smyg titta på ett hem till midgårds avsnitt :), så bra. I morgon var min tanke att åka och handla i Växjö men det ville inte någon annan så det blir Vetlanda, alltid bättre än inget. Senare på kvällen kommer underbara flickor hit, och vi ska äta god räkpaj. Sen beger vi oss till Josefin för lite party :) .. 


                                                                 Jag vet att jag döljer en sanning
                                                                 och att väntan inte leder nånstans.


Smält snö, smält!

Jävla regn/snö, jag hatar det och speciellt när man ska ta sig hem från skolan. Jag cyklade och höll ner luvan för ansiktet och tror du inte att jag cyklar in i en tallgren?  Jo, självklart, jag såg ingenting och vipps sen hade jag lite ont.. Det finns ingen som vill ha denna snö som kommer nu! Smält snö, smält. Det blir absolut inte bättre av att man haft en så sjukt seg sista lektion, med den kärringen, för det är precis det hon är! Tro det eller ej, men jag vill ha Gordana tillbaka... Men nu som plåster på såren så ska jag sätta på en film, The next three days, jag tror faktiskt att den är riktigt bra men det återstår ju såklart att se.

Bara två dagar kvar till helg, och det känns ändå bra, mer än halva veckan gjord :)


Halv åtta hos mig

Nu börjar halv åtta hos mig, så det ska jag titta på. Dagen har varit bra, ett skönt pass på gymmet, sen bara slappat efter skolan! I morgon vid klockan 8 är det dax för gymmet igen, fast det känns inte så bra när man vet att alla andra har sovmorgon, suck* haha.

När jag kom hem och gick ut i garaget möttes jag av en stor jeep!? Pappa som köpt en, jag fattar inte vad han ska ha all skit till. Den kommer ju ändå bara stå där och ta plats, onödigt. Han säger: det kan vara bra att ha någon gång om man ska göra något. Aa, asså shit..


Långpromenad

Det blev en lång promenad på handbollsgymnasiet i dag, skönt och lagom jobbigt. Ni ska veta att det är jobbigare än vad man tror att GÅ upp för skidbacken, halt, brant och jävligt! Jag kom också i håg att pumpa min cykel så att den rullar i mon till skolan, det var nämligen typ ingen luft i däcken så det har varit lite segt att cykla den sista tiden;), men nu är det nog löst. Om jag pallar så ska jag nog försöka förstå och göra lite matte sen, men nu luktar det kaffe i hela huset så det får bli en kopp nu! 

                                                                          
                                                                Det är du som dyker upp i mina drömmar.


En kyss är ett uttryck för ett intryck, i regel med eftertryck och ibland med avtryck


Söndag kväll

Dagen har bestått av att inte göra någonting typ, men har ändå hunnit med att handla med mamma och slängt i en toning i håret. Mörkbrunt blev det, helt okej. Nu fattas bara lite klippning, det är ganska långt nu börjar bli. Men min "frisör" är väldigt upptagen så det är svårt att boka in en tid asså ;). Nu förtillfället väntar jag på att solsidan ska börja, och därefter timeout och söndags filmen. Det blir min kväll. I morgon väntar skolan igen efter 3 veckors lov och praktik.


Silver blev det

Min helg började med att jag slutade på Outlet efter 2 veckors praktik. Sen blev det mysfest med flickorna hos Linnea med bastu och bad. Jätte kul att träffa alla igen :D
Nu sitter jag här efter en heldag i Jkpg, som började med en skräll seger, helt sjukt vad bra vi spelade den matchen mot Växjö. Efter full speltid stod det 18-18, vilket innebar förlängning med 2x5 minuter, som slutade med vinst för oss (21-20) efter ett snyggt skott från Sofia i krysset med 3 sekunder kvar. Vi tog oss till final, men förlorade den, så vi kom hem med ett silver.

Jag vill åka spendera lite pengar på vår/sommar kläder, jag känner att jag behöver förnya gaderoben lite.. Sen kom jag på en sak till, att det är helt omöjligt att dricka kaffe utan att surpla! Så ni vet ;) hehe.


RSS 2.0