Dagdrömmer mitt i natten.

Jaha vad ska man börja? klockan är ett och jag kom hem från Linnea för en stund sedan. Vi har varit där, myst och käkat pizza. Med de fyra som är något extra! fattar knappt att allt känns så mycket bättre när man tillbringar sin tid med dessa människor. Det är bra, Ni är bra. !!  ♥
Medans jag ligger här och skriver låter det massa kontiga ljud utanför fönstret, det låter först som några människor som pratar, bildörrar som smälls igen, och som kör fram och tillbaka. Det kan ju vara vad som helst så jag vågar inte gå upp ur sängen för att kolla. speciellt inte när det är kolsvart i hela rummet.
Jag kanske inbillar mig så jälva mycket men ändå inte. Jag vet någonstans att det är som jag tror, men va fan?! varför ens orka bry sig om vad andra tycker? Det finns ingen mening med det. Jag är glad att jag har hittat tillbaka, att jag inte längre velar. Nu ska jag köra hela året, oavsett vad som händer. Bara humöret är med mig, och inga djupa "återfall" igen. Jag känner ibland att det sitter kvar, speciellt på sämre dagar. Men jag är inte den som ger upp, iaf inte när det gäller något som jag tycker om, även att jag var sååå nära att jag till och med hade bestämt att lägga av. någonting, gjorde att jag ändrade mig, gaadh om jag bara kunde se den avgörande grejen i det hela. det skulle hjälpa när man börjar tvivla på sig själv.
Det finns mycket att nämna ikväll, skulle jag skriva allt skulle jag inte bli färdig. Jag tänker istället, jag glömmer bort, och sen vet jag inte längre att jag tänkte tanken. Ett bättre sätt, än att skriva ord som sparas, speciellt med sånt som inte borde finnas i någons liv, men som ändå dyker upp så oväntat. Min text är bara ord, ord som inte alla förstår, och tur är väl det. Det är skönt att skriva, och bara själv veta vad man verkligen menar. Även att vissa har sina aningar, eller till och med delar samma tanke.
Jag Vill Skrika, Jag Vill Kämpa, Och Jag Vill Ha Tålamod!



Jag ser dom men jag bara väljer att se förbi
Kan inte låta dom stjäla min energi
Om nån vill hålla ner dig och se dig vissna
Så använd deras hat som en gnista
för vi växer upp med ljuset, kommer ifrån de dunkla
Det är klart dom vill se vår skuta sjunka!

Tisdag den 18 Oktober

Dagen började med svenska lektion, redovisning. Sedan följde en seg mattelektion, därefter slutade jag då klockan va 11.05! skönt. Jag drog vidare till gymmet för att biffa lite. När jag kommer ut från gymmet ösregnar det, och har jag turen att ha bilen till skolan? NEJ, så det var bara att sätta sig på cykeln och cykla hem i iskallt regn.. Hemma väntade en varm dusch och sedan pluggpluggplugg. Det är där jag är nu, i min religionsbok och läser om Islam och kristendom. Hade inte Mohammed och Jesus funnits hade jag kunnat ängna min tid till något helt annat.
Det verkar som att denna dag har varit jobbig, men så är det egentligen inte, helt okej dag. För om de sämre dagarna inte hade kommit då och då så hade man ju inte uppskattat dom dagarna som är riktigt bra! Trotsallt är jag glad över att drunkna i regn, för efter regn kommer solsken. Men vart fan är solen?!!?! Den kommer nog!

Lovet är snart här och det tackar jag för, men innan har SP09 en hel dela att göra: 
    Religionsprov
    Instruktion, muntligt
    Psykologi redovisning/ Inlämning
    Uppsats Filosofi
    Uppsats Religion
    Självbiografin Svenska
   


Söndags Filosofi!

Bad update, I know! Men det finns vänner där ute som är värre asså.. Jag syftar på några speciella faktiskt, höhö. Gårkvällen var nice, så sjukt kallt bara. Men jag hade trevligt, men lite segt må jag säga att det var i mellan åt, då jag var typ nykter. En bra sak med det var att jag är på tipptopp idag, då de flesta andra inte är det.

Lite rapport från gårdagens matcher:

Sävsjö HK - Eksjö BK Div 1
En rolig match, där känslan på planen smittade av sig ut i hela hallen och intill bänken. Jag spelade inte en minut, men det gjorde ingenting för det var bara så sjukt go känsla att se Eksjö förlora så stort. I halvlek stod det 17 - 3 till oss! Det enda som gällde var att typ DÖDA! och det gjorde vi.

Sävsjö HK - Hylte Div 3
Även denna en ganska rolig match, där vi förlorade med 3 bollar. Men vi hade en lite ledning i slutet som vi tappade. Jag är inte besviken, konstigt nog. Jag som alltid vill vinna. Det var en go känsla ändå, där alla kämpade, för vissa första matchen på några år, och även första matchen för mig med spelminuter denna sässong. Kredd till vårt lag för god kämparinsats.

Nu har jag tänkt mig att jag ska läsa igenom psykologin en gång innan lunch. Imorgon börjar en ny kämpar vecka i skolan, men det går nog fort. Lite omplanering, då jag egentligen skulle åka och köpa nya inneskor igår, får alltså bli på tisdag istället. Ser faktiskt fram emot det. 
 
                                                                                              //   

RSS 2.0