sånt är livet

sliter ögonen på fångarna på fottet, fast det är faktiskt bra :). Igår skaffade jag mig ny favorit film, the last song, så sjukt jävla bra. måste ses! funderade lite och kom fram till att jag skulle vilja prova bunjejump. känns som att detta blev ett helt onödigt inlägg, men kom inte på något bättre att skriva, så ni får leva med det ;).

Lördag

Kvällen igår var jävligt go, och snart börjar vi ladda om för ännu en!
Det var verkligen jätte kul igår. HOFFMAESTRO var grymma, men ingen slår Takida. Så grymt bra var dom. Eric Saade är sjukt snygg. Ikväll är det inte lika bra artister men det kommer ändå bli en helt underbar kväll, tror jag. Nu ska jag titta på the ugly truth sen laddar vi om för EKSJÖ igen.

vinst

Det blev en go vinst i går mot Cyrus med 29-15 :D. Vi gjorde en bra match och det var skit kul att spela. Snart väntar träning, om det blir någom för mig. Har inte mått jätte bra idag. men det blir nog träning ändå. Nu sitter jag och lyssnar på Jaded-Takida och i och med det längtar jag ännu mer tills i mon, när ni åker mot EKSJÖ STADSFEST!!

men någon gång under kvällen får jag nog trycka in lite tyska läxa som vi har tills imon -.-


snart, snart, snart!

bara 6 dagar kvar till Eksjö stadsfest och jag är glaaaaad. det ska bli så förbannat kul.


bilder från förra året.


taggad

Första skoldagen avklarad, känns faktiskt ganska bra ändå. Kvällens träning också. Jag har även inhandlat lite nya kläder. Jag ser fram emot morgondagen, slutar skolan vid 13.20 och sen vid klockan 5 drar vi oss mot Eksjö för att spela våran första träningsmatch mot göksten som kommer hit. Jag är taggad till match :D



Kjol från only
Spetströja från veromoda

köpte även två enkla tunikor,
ett par vantar och en annan enkel kjol.
har också köpt en pilatesboll.


Sommaren 2010

Sista dagen på sommarlovet i dag, imorgon börjar skolan. När jag tänker tillbaka på lovet så har jag hunnit med en del, men jag skulle vilja hinna med mer, så det hade inte gjort något om jag hade vatt ledig ett tag till. Sommaren 2010 sammanfattas såhär: sol, bad, underbara vänner, skratt, västervik, bulgarien, första flygningen, musik, fester, sena kvällar, långa sovmorgonar, nya vänner, jobb, grillning, shopping, fimer, träning, beach handboll, chill, nya upplevelser, fiskat, skjuit, gräddkrig, och mysiga tjejkvällar. Kanske den allra bästa sommaren som jag varit med om!


nyklippt

Ensam hemma, så här sitter man och HOFFMAESROs låtar går på hög volym i högtalarna! Jag är nyklippt också, så det känns riktigt bra att ha lämnat en hög med hår hos frisören, och jag blev ganska nöjd. Men nu funderar jag på att lägga i en toning, så att håret inte blir så tråkigt. Asså, då har jag ju tänkt mig typ den bruna jag har. Jag vill bara att det ska få lite mer liv.

Nu är det dags för mig att laga lite mat, för jag är hungrig. Ikväll blir det träning i Eksjö.

happy face

Jag känner mig lite som en skogsmulle, har varit och plockat lite svamp, hihi. 
Kvällen igår var helt sjukt kul, det var en kväll som jag kommer att minnas. det var en kväll som var en perfekt avslutning på sommarlovet. Jag trivdes verkligen. Kvällen började med att jag träffade My en liten stund, sen var det dags att gå till förfesten. Där träffade vi vänner som jag inte har sett så mkt i sommar, så det var kul att träffa dom. Allt blir vad man gör det till, och alla underbara vänner.
Men en annan höjdpunkt på kvällen var när jag och My blev inbjudna in i Casanovas turnébuss. Där satt ju alla som var med i bandet och vi gick runt och hälsade på dom, trevliga typer det där asså, haha x). Så där satt vi och pratade, och de bjöd på en grogg. Och när det var dags för dom att spela så hängde vi med, och de fixade in oss på området, as kanon. Så som vi dansade har jag nog aldrig dansat. Det var verkligen kul att bara kunna släppa loss, och det blir ju ännu bättre när man har en så go danspartner! Sen blev det lite nervarvning med marre i en skönskön säng - crazy night. 

                                                    Jag har underbara vänner, och jag älskar dom!


Schemat

Nu sitter jag ute och har det skönt. har kollat in det nya schemat lite. vet faktiskt inte om det är bra eller dåligt, det märker vi nog sen. men iaf, så ska jag träffa efterlängtade My ikväll. vi får se om vi drar ner till stan och kollar om det är något drag där, när nanne och amy kommer. fast vem fan vill se dom? inte jag iaf, jag ska säga att jag aldrig tyckt om amy díamond(eller hur hon nu stavas) jag stör mig lite på henne. nu kanske ni tänker att jag är avundsjuk på henne, men det är jag VERKLIGEN INTE! haha



Såhär ser iaf mitt schema ut, SP09!


underbart!

Jag sitter i sängen i min ensamhet just nu. Helt tomt i hela huset, en liten läskig känsla måste jag säga att jag har. Min dag har spenderats med underbara Ellen. Solen var framme så vi tog vårt pick och pack ner till campingen och solade. Sen åt vi glass med (a), gott var det! Det blev en bra dag helt enkelt, men nu stack Ellen på träning så kvällen ser mörk ut för min del. Fast jag kan ju försöka roa mig på något sätt, kan ju alltid kolla på kläder som jag vill köpa!


Träningsvärk

Vartenda muskel i min kropp gör ont just nu! kan knappt sitta, och försöka flytta på sig är nästan omöljigt utan att det ska göra ont. träningsvärk är inte skönt, men man känner ju att man tränat.
Denna dagen har det inte hänt alls mycket, typ bara chillat och ätit känns det som;), men snart väntar kvällens träning på mig. vet faktiskt inte om jag orkar, men ett försök är det väll ändå värt.

Idag är det bara 15 dagar kvar till Eksjö Stadsfest :D, det kommer bli helt sjukt kul. bra artister, underbara vänner och massa skratt, säkert händer det något speciellt som man kan ha roligt åt i flera år! Det händer faktiskt när man umgås med knasigt roliga kompisar;)

                                                                                   


envishet, svett och styrka

Jag har överlevt en mödarträning! Men nu såhär efteråt känns det så jävla bra(: man är lite seg i benen nu så det är skönt att bara sitta och göra ingenting. Det känns också bra att det står en säng där uppe och väntar på mig , och den ska inte behöva vänta så länge till.


Funderar på att fjäska lite för mamma så hon går med på att betala detta! Är lite sugen på att köpa.


sound of silence

Min bror är nyklippt och vem är det som har klippt?  Jo, det är jag och jag känner mig ganska stolt. trodde inte att det skulle blir så bra som det blev, man får ju tänka på att det var första gången för mig. Så om det är någon som behöver klippas är det bara att komma hit så ställer jag upp;)

Nu sitter jag framför tven (där det för tillfället bara visas skit) och väntar på kvällens träning.


                                                                                saknar något som jag aldrig haft


morgontrött

Det gör ont, men va fan ska man klaga för? livet fortsätter ändå. Satt och tänkte lite, snart börjar skolan. lite jobbigt måste jag säga, det finns så mycket mer jag vill göra innan lovet är slut. Men på ett sätt är det skönt att träffa alla som man inte sett i sommar och man kommer in i rutiner och planering igen. rutiner och planering? en vanlig skoldag brukar se ut såhär för mig: vakna, skolan, träning, plugg sova. blir helt kall när jag tänker på det, vill inte att det ska börja, har ju vatt så skönt att bara ligga och dra sig på morgonen och veta att man inte behöver göra ett skit denna dagen!

Träning ikväll. och äntligen har jag beställt en klipptid, så snart åker de slitna topparna av, skööönt.

Första inlägget

Nu har till och med jag skaffat blogg, eftersom Malin har tjatat lite på både mig och my, men nu är det fixat iaf. Tack Mallzzan för att du hjälpte mig med designen på den ;)

Det är dåligt väder, men det gör inte så mycket för Linnea är här. Dagen kommer nog bli en skön och slapp film dag/kväll.

Jag måste också nämna att det blev rix i växjö i helgen med underbara vänner. Fast det var väll såder kul, tycker jag. Men några sköna skratt blev det iaf, så det var ju helt okej ändå. Jo, jag var ju i Ullared i fredags och då kunde jag inte låta bli att köpa detta örngottet.   Så det får bli en bild på Linnea och morgan;)

Jo, jag var ju i Ullared i fredags och då kunde jag inte låta bli att köpa detta örngottet. Så det får bli en bild på Linnea och Morgan ;)


RSS 2.0