Lipsticks!

Dagen har bestått av fotbollstunerning med fina laget Lipsticks. Jag har sveda på knäna och en öm näsa efter att jag fick en smäll och näsblod på det. Men kul var det, riktigt kul. Sen var det att duscha en snabbis och sedan en runda till Landsbro för att äta vofflor hos Maria med gulliga handbollsdamer. Resten av kvällen kommer att bestå av plugg tills rättskunskaps provet, men det som oroar mig mest är uppsatsen i tyska i morgon, känns såder :/, men what a fuck!?! Snart är det sommalov :D


Fina bilder följer, på ett snyggt lag!


I'm angry ...

Det är sjukt hur en lärare kan beté sig som han gör. Jag är så arg på han, han gör alla fel som en lärare kan göra. Lyssnar inte när man pratar med han, kan inte ta kritik, kan inte lära ut, svarar inte på det som han tycker är fel, han tror att han har så rätt men han har väldigt fel. Undra vart sveriges bästa gymnasieskola tog vägen? inte är det våran skola längre, så som rektorn lovar och inte håller det sen. Har han ingen medkänsla överhuvudtaget? tänk om det hade varit han som varit i våran situation, hur hade han kännt då? Självklart svarade han inte på den frågan bara för att han inte har något svar.. bara skiter i det helt eneklt. Förut när det blev en liten diskussion om detta ämne tyckte jag nästan lite synd om honom, bara för att de flesta var emot honom. Hur känns det är vara hatad? För det är han av mig tror jag iaf! Jag tycker hata är ett starkt ord och har nog inte hatat någon direkt, men jag har en annorlunda känsla, kanske det vara hat? jag tror det. Men jag kan säga att jag har ändrat mig helt, mår han dåligt ska han fan få göra det. För han har gjort så att vi/jag mått dåligt över det här. Här försöker man kämpa för ett betyg man vill ha, och han har tillochmed sakt att han tyckte jag ska försöka och att i bedömningen kommer han att göra en positiv bedömning. Men som det ser ut nu så letar han ju för fan bara fel! Han skiter rent ut sakt vad vi får för betyg. Jag är upprörd och arg över det här. Men försöker att inte tänka så mycket, kanske spelar det ingen roll eller så har han kanske stängt en port i min framtid.

Tänk posetivt vänner, för det försöker jag att göra!



Måndag!

Sitter mer eller mindre utslagen i soffan för tillfället. Coopertestet, och övriga tester sitter i kroppen. Har lite ångest över matte nationella i morgon, glömde självklart boken i skolan och jag som knappt har börjat på det sista kapitlet, Känns inte bra det här! Men vafan?! skit samma. Jag tar Mys bok och lägger mig och läser istället :) 




Fulare finns inte! HAHAH
 

Love it or hate it?

Kära mina få läsare!
Gymmet innan i dag, hur skönt som helst att kunna träna igen :). Jag har varit på ett såkallat skriv humör idag, så därför satte jag mig och skrev min loggbok, smidigt var det, bara en gång att skriva om, jag tycker att min grupp var typ bäst på att göra planscher. Snabbt och lätt! Men loggbok en blev ändå några sidor, haha skojjar verkligen bara.
Jag såg även en deprimerande sak nyss - att jag har 1 minut kvar att lyssna på min Spotify, och det är bara 12 maj, alltså nästan 20 dagar kvar tills den fylls på! Det här kommer jag inte klara av så måste smöra lite för pappsen, så han går med på att köpa istället. Hatar när regler och skit ändras. Just det, idag får vi se våran svenska stjärna uppträda i semifinalen, han är bland favoriterna enligt tidningen, ha-ha säger jag. Visst vidare går han väll, men inte mer än så. Han är ju inte ful, men han har sämsta låten.
Där dog Spotify, så istället får jag slå på tvn för att kolla på fyra bröllop, jag vet att jag egentligen inte vill gifta mig, men när man ser hur lyckliga alla blir, och allt runt omkring brölloppet så ska jag erkänna att jag nog vill gifta mig någon gång ändå. 
Måste bara nämna morgondagen med, efterlängtad som den är. På lunchen i morgon blir det Chili Thai med älskade vänner, och shopping på det. Älskar maten, och shoppingen med för den delen.


...


Sommarväder

ligger ute i solen och har det skönt, blev ingen hälsobank för mig i dag för är lite kraslig eller så. Jag inser nu att det kanske inte var allt för smart att ta ut datan för hela skärmen är nu full av pollen. Men men, njuter av vädret i vilket fall. Tror att jag ska unna mig en glass sen, jag tror nämligen att det är bra mot förkylning. 

                                                  
                              What are words if you really don't mean it when you say them.

Vi ska leva i nuet!

Trött i huvudet? ja, det kan man säga att jag är, efter allt detta matteplugg. Det är nämligen prov i morgon, och även nationella prov i Engelska. Jag tittar nu på en repris på Parlamentet, där den "gamla" Anders leder. Det är ju så sjukt mycket bättre med honom än med den nya programledaren, tråkigt för jag gillade detta programmet. För övrigt så ska jag ta en dusch strax och sedan bara njuta av denna torsdagskväll.


RSS 2.0