Tisdag

sitter nu framför tven, och bara njuter av livet för tillfället. jag är ny duschad efter träningen och hemresan från eksjö, träningen var kul, och vi har alltid lika kul på vägen hem :D . En sak som känns lite såder, är att alla har sovmorgon i mon utom jag typ, fast vi ska käka frukost på våran lektion så det är ju i och för sig inte så betungande. Längtar för övrigt till helgen, för då vet man att man har lov i en vecka sen!

                                                                                                                                  Don't look away 


chillll

Ingen match för mig idag, tråkigt men jag är lite krasslig, så då är det bättre att vila! Men jag tog mig iaf upp till hallen och kollade på när A-laget spelade. Tyvärr så förlorade dom med 1 boll. Det är nog det enda jag har gjort idag, blev visst en chill dag, rätt gött:P.
Men imorgon antar jag att det blir min och mys lilla pluggdag, ska man skratta eller gråta? Det blir nog lite av varje, antingen skrattar vi tills vi börjar gråta eller så gråter vi bara för att det är så sjukt tråkigt. Men som tur är, är My, My så lite kul blir det nog :D <3

GLAAAAAAAD!!

Jag är glad :D, varför vet jag inte. Men lite tråkigt är det att veta att alla är i eksjö och tränar men inte jag, så är det när man har ont i halsen. Men jag är glad ändå:).
Dagen har vatt rätt gó, och har innehållt; information & layout, rättskunskap, tyska och hälsobank där jag och linnea mest tillbringade tiden på toan xD. lite kul måste jag säga. När jag kom hem blev det en kopp te med honung i, så gott :) .




..



bloggen såg lite tråkig ut utan bilder så jag hoppas nea bjuder på denna :)

HÖST

hösten är här, och jag märkte på riktigt att den var det idag när jag cyklade hem från skolan. Träden var röda, gula och orange. luften var kall men jag var varm för att man cyklar som en idiot och med en tjock vinterjacka. men inte bara det, jag såg två söta barn i tjocka jackor, mössa och vanta som lekte i en jätte stor lövhög. de verkade ha så himla roligt, och då tänkte jag fan vad roligt att vara barn, att kunna leka och jävligt kul. Men sen finns det ju dessa barn som hatar att vara barn, de som blir mobbade och tycker livet är förjävligt. vart fick jag det ifrån? ska jag sudda ut det? Nä, det får stå kvar, det är trots allt väldigt sant. Fast vi/jag har jävligt kul nu med, mina vänner gör dagarna.

Jag kan inte slita mig ifrån Youtube och alla klipp på Björn Gustafsson och Johan Glans, dom är så sjukt bra (:, jag funderar på om man skulle .... ja, sitta kvar och kolla lite till. 

                   
                             livet jag lever är på långt håll ifrån verkligheten

Uppdatering ^^

oj, länge sen man skrev nu. Menmen har man andra saker för sig så hinner man inte!
Går dagen/kvällen blev faktiskt rolig, mycket roligare än förra gången. plus med kvällen var att det var ganska mkt folk och goa vänner :), minus med kvällen var min mobil har dött, och då menar jag dött, funkar fan inte längre, hela skärmen är spräckt. Det känns lite jobbigt eftersom min "riktiga" mobil gick sönder för högst 1 vecka sedan, så förtillfället har jag ingen mobil, men Sophie har lovat att jag ska få låna hennes gamla, och det känns mycket bra :D, tack.
Nog pratat om kvällen, jag har faktiskt stickat färdigt min halsduk nu :D, så snart börjar jag på vantarna.

Idag vet jag inte om det händer så jätte mycket, tänkte fråga malin om hon ville med upp till sporthallen sen, men så kom jag på att hon spelar match så det sket sig, så jag får dra upp dit själv sen.

RSS 2.0