arbeta är jobbigare än vad man tror

en veckas praktik avklarad, känns skönt, även att det har varit väldigt kul. En vecka återstår då alltså. vad har jag då gjort denna vecka? jag har stått i kassan, packat upp och ner varor, larmat på och av, galgat kläder. klätt om skyltdockor, och ännu mer.
kanske slår på en film senare, för det blev inte hotellet för min del.. lite ledsamt, men ändå skönt med en lugn hemma kväll efter en hård arbetsvecka. Arbetslivet är slitsamt, och jag ska erkänna att jag är väldigt trött faktiskt. men det kan ju också bero på att jag kom hem vid 1 i går natt, pga  av bussresan hem från Åstorp och med en förlust, ingen bra dag det asså. 

Jag ska nu uttrycka mig, kanske väldigt otydligt. men det är ingen jag kan prata med om detta direkt, så därför skriver jag. jag är arg och frustrerad på allt som innehåller handboll just nu. organisationen fungerar ju inte alls, är trött på att åka långa resor för att spela en match, där jag inte får så mycket speltid som jag vill. varför hålla på att bry sig, när jag ändå inte ska spela med Eksjö nästa år, varför jag ska vara dellaktig? jag är trött på det. men jag ser fram emot JDM nästa helg, ooch jag hoppas att det blir kul. Sen ska jag ta nya tag tills nästa sässong, för jag tänker inte gå ner och träna med A-laget bara för att de behöver folk.. Jag tror att de vill att man ska träna men ingen kan väll tvinga mig till det? jag ska säga i från i såfall, för jag vill inte att det ska ta upp så mycket tid under våren som det har tagit under hösten..!


dröm sött!

Jag sitter i drömmar, drömmar som är så långt borta. tänk att få allt man pekar på, bortskämda barn. Jag vill ha, jag vill ha! en snygg sexig man skulle ju också passa bra in i drömmen, jag lägger till honom. Drömmar är bilder, bilder är ögonblick, ögonblick är det vi ser. om man kopplar ihop det, så är det allt vi har. Det låter väll bra? jaja! eftersom det vi ser är ögonblick, och ögonblick är bilder som sen blir drömmar, så varför inte leva nu och sluta drömma.. Det ska jag göra, för nu ska jag tagga match mot Anderstorp. De ska börja drömma om förlust, för det är det de kommer att se! 


                                                   *Our accident bird, I love you! 
                                                                   - and all of my wonderful friends too.

Mean girls 2?

Shiit! Fan vad förvånad jag blev över att det finns en mean girls 2, säkert bara jag som inte visste det men helt sjukt vad chockad jag blev:P hahah. Den blir det att kolla på nu iaf, man har ju sett första så då är ju denna också ett nästan måste.. Om den är bra eller inte, det har jag ingen aning om! Vet inte ens vad den handlar om men aja, det återstår ju att se:P

Duschen nästa!

Nyss hemkommen från gymmet, har hunnit äta lite med. Ska strax gå och ta en lång varm dusch, Senare i kväll åker vi till Eksjö igen. Jag funderar faktiskt på att börja läsa lite i engelska boken med, så har man gjort det sen.  Funderar också på att slå på en film, hade varit skönt. snacka om skön dag ändå!


nya sommarkläder!

Jag har träningsvärk i rumpa, rygg, framsida och baksida lår efter träningen igår. Känns bra, men det gör lite ont faktiskt :P. Jag har städat och plockat i ordning kläder på mitt rum nyss, såhär första dagen på lovet. Ingen skola på tre veckor för min del, först en vecka lov då, och sen två veckors praktik. Skratta eller gråta? jag kör på både och :D



Dessa kläder kom härom dagen från HM:
byxdress
shorts
sandaler
en randig klänning
Skickade också efter ett linne och ett par högklackade skor men de passade inte riktigt mig så dom skickdes
tillbaka igen.

Just nu rycktas det om att vi ska åka till JKPG, hoppas rycktet inte är falskt. Jag vill köpa en ny kamera som jag tjatat om hur länge som helst känns det som.


lagfesten

Går kvällen var fin, som sagt började hos Moa. Sen gick vi till hotellet där det var 18år, men vi kom in ändå med lite fix och trix. Lätt värd kväll asså! käkade pizza till frukost som satt rätt fint faktiskt. finns så mycket mer att säga om kvällen men finner inga ord.

Sävsjö/Eksjös mål - Div 1
                              Allsvenskan
                              Elitserien

Och detta inom lopet av 3 år! hahahahah ... kul!
 

Äntligen fredag

Slutade tidigt idag, vid 09.20, sköönt! Har däremot mycket att göra i dag känns det som. Ska ta tag i det stora klädberget på rummet, framförallt. Jag fick också veta lite provresultat i skolan, och jag är nöjd över de iaf! Äntligen är det fredag, och i mon är det lördag, vilket innebär FEST! Tar en liten tripp till Eksjö stadshotell med förfest hos Moa. Daniel Adams-Ray spelar live så det kommer bli kul, bara ett problem som alltid är problem, KLÄDER? men det ska nog lösa sig!

Nu är det hög tid att gå upp och göra lite potatismos, är lite hungrig faktiskt.

RSS 2.0